Tlf. 70 200 433

Trailerlifte

Se dine muligheder inden for trailerlift udlejning her:

Nulstil filtre

Trailerlift udlejning

Skal du bruge en trailerlift, så har vi et bredt udvalg af trailerlifte til udlejning.

Vores trailerlifte findes i arbejdshøjden fra 12 meter til hele 29 meter og kan let transporteres på en varebil eller personvogn med anhængertræk. Det gør den særdeles mobil fordi du blot kan hægte den bag på din bil og trække den med ud på den konkrete opgave, hvor du har brug for en lift.

Alle vores trailerlifte har forskellig løftekapacitet fra 125 kg. til 200 kg i kurven, som sikrer at der både at kapacitet til dig, dit værktøj og dine materialer på samme tid.

Trailerliften er et godt valg ved arbejdsopgaver, hvis du skal bruge en mobillift og derfor har behov for at den skal transporteres til en eller flere opgaver. Fordelene er mange med denne type lift, hvis man skal køre flere små opgaver på samme dag.

Når liften transporteres er den kompakt og kan passere mellem smalle passager helt ned til 1 meter i bredden.  
Det er også en overskuelig lift til alle typer håndværksopgaver, eksempelvis hvis man skal male sin facade, pudse vinduer eller rense tagrender.

Vi har trailerlifte som er enten eldrevne, hvilket gør dem ideelle til indendørs brug, eller dieseldrevne, som ideelle til udendørs brug.

Støtteben på vores trailerlifte giver en stabil arbejdsplatform. Hvis terrænet er ujævnt, kan dette løses ved plader under støttebenene. Det gør at du altid vil have en stabil arbejdsplatform.

Er du i tvivl om hvilken trailerlift du skal bruge?

Vores specialister sidder klar til at rådgive dig om trailerlift udlejning. Vi kommer også gerne ud og måler op på den konkrete opgave, så vi sikrer at du får den helt rigtige lift.

Har du brug for hjælp, så sidder vi klar alle hverdage på telefon og mail.

Kontakt os