Leje af luksus beboelsesvogne

Beboelsesvogn leje

Skal I renovere eller i anden forbindelse har brug for et midlertidigt hjem, så er en luksus beboelsesvogn den helt rigtige løsning til jer.

Hos Slagelse lift tilbyder vi udlejning af luksus genhusningsvogne med enten 3 eller 5 sengepladser, hvilket giver god plads til hele familien.

Leje af en beboelsesvogn er en midlertidig løsning til familier, der har behov for et sted at sove, mens håndværkere renoverer deres bolig eller i forsikringssager, hvor huset skal genopbygges eller istandsættes.

Det kan også være en løsning for håndværkere, som i perioder skal ‘bo’ på byggepladsen.

Hos Slagelse Liftudlejning har vi en række forskellige beboelsesvogn, som du kan se herunder.

Beboelsesvognene varierer i antallet af sovepladser alt efter om der skal være 3, 4 eller 5 sovepladser. Dermed er der også mulighed for at få en beboelsesvogn til den store familie.

Når du lejer en beboelsesvogn hos os, sikrer vi at den bliver opsat og tilsluttet både strøm, vand og kloak, så I blot skal flytte ind. I har masser af mulighed for at sætte jeres eget præg på vognen, som skal være jeres hjem i en given periode.

Luksus beboelsesvogn “Familie 3”

Indeholder 1 værelse med 3 sovepladser dobbeltseng + køjeseng, et centralt placeret køkken/spiserum. Soveværelse og køkken er adskilt med foldedør.

Selvstændigt toilet med brusekabine og rigeligt med opbevaringplads.

Stor udstyrspakke: Ovn, kogeplader, emhætte, køleskab, vaskemaskine m. tørrefunktion. Fladskærms TV med DVB-T2 antenne.

Leje pr. dag: 148 kr.

Luksus beboelsesvogn – familie 3

Luksus beboelsesvogn “Familie 4”

Indeholder 1 værelse med 4 sovepladser (enkelte senge), et centralt placeret køkken/spiserum. Soveværelse og køkken er adskilt med foldedør.

Selvstændigt toilet med brusekabine og rigeligt med opbevaringplads.

Stor udstyrspakke: Ovn, kogeplader, emhætte, køleskab, vaskemaskine m. tørrefunktion. Fladskærms TV med DVB-T2 antenne.

Leje pr. dag: 148 kr.

Luksus beboelsesvogn – familie 4

Luksus beboelsesvogn “Familie 5”

Indeholder særskilt soveværelse med 3 sovepladser dobbeltseng + køjeseng. Et centralt placeret køkken/spiserum. Til slut en flot stueafdeling med foldedør, indrettet med dobbelt sovesofa og stort 32″ TV.

Selvstændigt toilet med brugekabine og rigeligt med opbevaringplads.

Leje pr. dag: 180 kr.

Luksus beboelsesvogn – familie 5

Det der følger med vognene

25meter 16amp strømkabel med CE stik, 25meter tilløbsslange vand, 10meter afløbsslange. Vognene er monteret med toiletkværn.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken beboelsesvogn du skal vælge eller hvis du har generelle spørgsmål til udlejning af beboelsesvogne.

Plads til hele familien

Man frygter nok som familie, at man skal flytte ind i en skurvogn, når man har brug for at leje en beboelsesvogn. Men sandheden er, at det på ingen måde er en skurvogn, som man kender det fra byggepladsen og det er heller ikke en campingvogn, som man også kunne frygte blev en kold og trang fornøjelse.

En beboelsesvogn er meget bedre isoleret end en almindelig campingvogn og der er varmeanlæg, som sikrer at hele familien kan holde varmen. Den er også inddelt i mindre rum som oftest kan lukkes med en dør, så man får en lille smule privatliv mens familien bor sammen på ca. 20 m2.

I alle beboelsesvognene er der tre faste sengepladser i form af en forskudt køjeseng, hvor der er plads til to personer i den nederste seng og en person i den øverste. Derudover er der i de større vogne også en sovesofa til to personer, hvor der også er mulighed for at opmagasinere sengetøj.

Vores beboelsesvogne er alle lyse og indrettet, så der er masser af plads – også til jeres egne møbler. Ønsker man f.eks. at have sin egen sofa med, så er dette også muligt og der er allerede masser af skabsplads til de mange ting, I ønsker at have med ud i vognen.

En beboelsesvogn er på mellem 16 m2 og 20 m2, som er utrolig godt indrettet, så der er plads til familien.

Det koster mellem 150 kroner og 185 kroner pr. dag at leje en beboelsesvogn afhængig af størrelse.

En beboelsesvogn er midlertidig beboelse mens dit eget hus bliver renoveret eller istandsat f.eks. i forbindelse med forsikringssager.

En beboelsesvogn, også kaldet en letvogn, er en midlertidig boliger. En husvogn er en mere permanent løsning dog på hjul og kendes også som tiny houses.

Vores beboelsesvogne er indrettet på forhånd, da de kun er midlertidige boliger. I har dog mulighed for at flytte nogle af jeres egne møbler ind i vognen.

Der er allerede senge i beboelsesvognen, som er fastmonteret og derfor anbefaler vi ikke at du har din egen seng med.

Kontakt os