Ring og hør mere Tel 70 200 433

NÆSTVED LIFT OG MATERIELUDLEJNING UDVIDER

fredag d. 05 februar 2021

 Næstved Lift og Materieludlejning overtager Entreprenørland – af nogle også kendt som Marineland

Det er nu halvandet år siden, Næstved Lift og Materieludlejning for første gang kørte en lift i vejret i Næstved Nord på Marinebuen 17. Og siden da, er det kun gået den rigtige vej. Vi er blevet taget godt imod af lokale håndværkere og entreprenører og derfor er tiden nu også den rigtige til at udvide, da efterspørgslen blandt vores samarbejdspartnere og kunder er stigende. Med overtagelsen af Entreprenørland får vi en langt større kapacitet og derfor flytter vi også adresse til Marksvej 15, hvor vi får mere plads til materiel. 

Næstved Lift og Materieludlejning er en del af Slagelse Lift, som i dag tæller 30 medarbejdere. Foruden afdelingen i Næstved har vi også udlejningsafdelinger i Slagelse og København. 

I de 40 år vi har drevet udlejningsforretning, har kvalitet og service altid været højt prioriteret, og virksomheden har i dag de højeste certificeringstandarder indenfor kvalitet, sikkerhed og miljø, som er Liftkontrol og DRA. 

Med mere end 200 lifte i flåden er udlejningsforretningen i dag blandt de førende specialister.  Vores lifte spænder vidt fra mindre saxlifte til vores 70 meter lastbillift. Udover lifte har vi udvidet virksomheden med udlejning af øvrigt materiel som skurvogne, entreprenørmaskiner og nu også et større sortiment til private kunder. 

Slagelse Liftudlejning er en regional erhvervssucces. Her er fart på forretningen og gang i væksten, og som følge er virksomheden flere år i træk kåret “Årets Succesvirksomhed” samt “Gazellevirksomhed”.  

Vores ansatte i Næstved Lift & Materieludlejning er for de fleste allerede kendte ansigter fra udlejningsbranchen. Her kan man som kunde møde materialekonsulenterne Allan Pedersen og Kasper Jonassen, salgschef Søren Obel, sælger Jesper Sørensen og driftleder Dick Peters, der altid gør deres ypperste for at give den bedste service. Næstved Lift og Materieludlejning er kommet for at blive i Næstved. 

Nyhedsarkiv

{{ item.date }} {{ item.titel }}

Vis flere nyheder

God service

Når du lejer en lift hos os, tilbyder vi altid gratis opmåling, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Bredt udvalg

Med mere end 180 forskellige lifte sørger vi for at være tilgængelige, når du har brug for en lift.

Eliteværksted

Når du lejer lifte og materiel hos os, er du indbefattet af vores værksteds assistance, uanset om det er vedligeholdelse eller akutte reparationer samt et årligt eftersyn ved længere leje.

2 afdelinger

Med to afdelinger i henholdsvis Slagelse og Glostrup kan vi hurtigt servicere vores kunder.

Opret dig som kunde