Vi udvider vores flåde med ny 57M lastbillift!

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi udvider vores flåde med en ny 57M liftlastbil. 

I Slagelse Liftudlejning er vi stolte af at have en af Danmarks største flåder af bemandede lastbillifte fra 28M til 70M. 

For at følge med efterspørgslen har vi nu erhvervet en 57 meter Palfinger P570 lastbillift.
Lastbilliften har en arbejdshøjde på 57 meter, dvs. 40 meter i vandret udlæg og en 200 grader roterbar kurv – Det er nogle fantastisk brugbare egenskaber!
Både lastbil og lift er spækket med ekstraudstyr, såsom generator, løfteåg i kurv, lys i kurv, gulvarme og meget mere. Dette vil øge dine medarbejderes effektivitet og arbejdsglæde, når der arbejdes i højderne. 
 
Lastbilliftene i Slagelse Lift lejes på timebasis og altid med kompetent betjening, udelukkende for at sikre effektiv udnyttelse af maskinen og arbejdstiden, samt sikre optimale arbejdsforhold for dine medarbejdere. 
 
Vi er altid klar til at servicere vores kunder bedst muligt, indenfor bl.a. eksempelvis olie og vindindustrien, telekommunikation, højspænding, kraftværker, skadeservice, montagearbejde og vinduespudsning m.m.
 
Kontakt os på tlf.: +45 70200433 hvis vi skal hjælpe med din næste opgave.

Vi søger nye kollegaer!

Slagelse Liftudlejning ApS har stadig travlt og søger derfor nye medarbejdere til forskellige stillinger.  Det drejer sig om en:– Chauffør til liftlastbilKlik på linket ovenfor for

Læs mere »

SLAGELSE AFDELING

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

MORTEN SKOV

Udlejningskonsulent

Teknikvej 4, 4200 Slagelse