Tlf. 70 200 433

Bæltelift / Edderkoplifte

Nulstil filtre

Udlejning af bæltelift / edderkoplift

Vi har et bredt udvalg af speciallifte – også kaldet edderkoplifte efter måden deres ben er placeret, som ligner en stor edderkop med fire ben. Benene går det muligt at give dig en stabil lift selvom der er niveauforskel på underlaget.

De kaldes også for bæltelifte fordi den drives frem af bælter, der dermed har et godt greb på underlaget.

Vi har edderkoplifte og bæltelifte i arbejdshøjde fra 14 meter til hele 33 meter og med et hav af forskellige egenskaber. Alle platforme har forskellig løftekapacitet fra 120 kg til 250 kg i kurven.

Fra kurven kan du trygt udføre dit arbejde oppe i højden og vores eget værksted sørger for at servicere liftene, så det er i allerhøjeste kvalitet, når du bruger dem.

Edderkopliften er et godt valg ved arbejdsopgaver på vanskelige opgaver da det er en manøvredygtig lift, som har en meget kompakt transportbredde. Det gør det muligt at komme ind ad snævre porter, døre og andre indgange, som en større lift ikke vil kunne kom ind af.

Vi har edderkoplifte som er enten el eller diesel drevne dvs. at de er ideelle til både indendørs og udendørs brug og kan bruges selv i tæt bebyggede områder, hvor støjniveau kan have en betydning. 

Ydermere er nogle af dem udstyret med hvide bælter, som er særligt velegnet indendørs. Bælterne smitter nemlig ikke af på gulvet eller efterlader synlige mærker.

Er du i tvivl om hvilken edderkoplift du skal bruge?

Vi har et team af dygtige specialister siddende, som gerne rådgiver dig om hvilken edderkoplift du skal vælge til din opgave – og om edderkopliften er den optimale lift til lige netop dette.

Derudover tilbyder vi også gratis opmåling, når du skal bruge en lift. Så tag endelig kontakt til os her eller klik dig ind på én af vores mange lifte, for at se pris, detaljer m.m.

Kontakt os