Ring og hør mere Tel 70 200 433

Om os

Slagelse lift / Quick lift med afdelinger i Slagelse og København leverer hver dag materiel på hele Sjælland, Lolland og Falster. Vores målsætning er at levere kvalitetsprodukter, der overholder alle sikkerhedsforeskrifter til særdeles konkurrencedygtige priser.

Sikkerhed og arbejdsmiljø har hos os førsteprioitet, og vi tilbyder udover professionel rådgivning også gratis opmåling for at sikre at du får den rigtige maskine til opgaven.

Eget godkendt liftværksted

Slagelse Liftudlejning har eget godkendt værksted, ligesom vi er en del af Liftkontrolordningen, der stikprøvekontrolleres af FORCE Technonlogy. Værkstedet er bemandet med faglært personale, og vi servicerer også fremmed materiel. Sikkerhed – uden undtagelser! Slagelse Liftudlejning sikrer, at alt materiel, som loven foreskriver det, har gennemgået et hovedeftersyn minimum én gang årligt på autoriseret værksted. For at optimere kvaliteten af disse eftersyn, har FORCE Technology og Dansk Byggeri (Liftgruppen) iværksat en ordning, hvor FORCE fører tilsyn med vores værksted.

Læs mere om vores servicemuligheder her

Mærkning

Slagelse Liftudlejning påsætter godkendelsesmærkater. på samtlige lifte, der har været gennemgået af et autoriseret værksted i hht. FORCE Technology’s forskrifter. Se altid efter denne mærkning. Den er garanti for, at liften er godkendt af Liftkontrol, og at sikkerheden for liftens bruger, er sikkerhedsmæssigt i orden.

“Vi håber på et godt fremtidigt samarbejde og vi står naturligvis altid klar til at servicere jer.”

Gratis liftopmåling

Når du lejer en lift hos os, tilbyder vi altid gratis opmåling, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Stort udvalg

Med mere end 180 forskellige lifte sørger vi for at være tilgængelige, når du har brug for en lift.

Eliteværksted

Når du lejer lifte og materiel hos os, er du indbefattet af vores værksteds assistance, uanset om det er vedligeholdelse eller akutte reparationer samt et årligt eftersyn ved længere leje.

To afdelinger

Med tre afdelinger i henholdsvis Slagelse, Næstved og Glostrup kan vi hurtigt servicere vores kunder.

Opret dig som kunde