Tlf. 70 200 433

Liftudlejning

Bomlifte

Saxlifte

Lastbillift u/betj

Lastbillift m/betj.

Trailerlifte

Søjlelifte

Bæltelifte

Teleskoplæssere

Glaslifte

Andet materiel

Hos Slagelse Liftudlejning finder du et bredt udvalg af lifte til alle formål. Vores erfaring sikrer, at du får den nødvendige rådgivning om hvilken lift du skal bruge til din konkrete opgave.

Vores sortiment af lifte spænder bredt – fra små bæltelifte og saxlifte, der kan komme ind af snævre passager til vores tonstunge lastbillifte med en løftehøjde på 90 meter.

Vi har mere end 200 forskellige lifte, som gør os i stand til at levere den helt rigtige lift til dig.

Din sikkerhed ved liftudlejning

Din sikkerhed er i højsædet, når du lejer en lift hos os. Vores eget værksted servicerer løbende liftene og sikrer at de er funktionsdygtige og sikre at bruge. Vi reparerer og udskifte selv reservedele på vores lifte for at sikre at højt driftniveau.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vores udlejningskonsulenter sidder klar på telefonen til at hjælpe dig med valg af lift. Vi har dagligt flere hundrede lifte udlejet rundt omkring i hele landet og vi kommer også gerne ud og kigger på din opgave og måler op, for at sikre os at du får den helt rigtige lift.

Vores udvalg af lifte dækker

Derudover har et stort udvalg af andet materiel som du også kan leje hos os, ligesom vi kan tilbyde et stort udvalg af mandskabs- og beboelsesvogne.

Tre lokationer på Sjælland og et stor netværk

Med tre lokationer på Sjælland er vi ofte ikke længere væk end at vi kan være hos dig inden for en times tid.

Derudover har vi et bredt netværk i hele landet, som sikrer at du kan få leveret en lift lige præcis dér, hvor du har behov for det.

Kontakt os