Glaslifte

Nulstil filtre

Udlejning af glaslifte

Skal du montere vinduer og vil du gerne undgå at der sker skade? Så kan vores glaslifte hjælpe dig med opgaven, så du kommer sikkert i mål.

Vores glaslifte har en arbejdshøjde fra 3,2 meter til 4,1 meter og gør at du kan nå selv vinduer højt oppe uden problemer. Maskinerne er lette at styre og giver dig sikkerhed for at monteringen sker helt fejlfrit.

Med en glaslifte sikrer du maksimal præcision, når du skal montere vinduer, glas og ruder – hvad enten det er på lodrette flade eller vandrette. Du sikrer samtidig at glasset ikke går i stykker ved manuel håndtering og dermed at både du og dine kollegaer opnår en højere sikkerhed.

Vores eldrevne lifte sikrer dig styringen helt ned til mindste detalje og du behøver ingen uddannelse for at kunne håndtere liften.

Alle maskiner er ideelle til opgaver med løft af glas og kan løfte mellem 380/100kg til 608/150kg.

Vores glaslifte er designet til at navigere på ujævne byggepladser og tilføje udvidet rækkevidde. Dermed sikrer du at glasset løftes sikkert, når du kører fra den ene ende til den anden.

Med et selvkørende system og forhjulstræk er ujævne overflader inden udfordring og de brede, punkteringssikre dæk og styreaksel stabiliserer den tunge last under løft og transport. 

Alle vores glaslifte er eldrevne dvs. de er optimale at bruge både indendørs og udendørs.

Er du i tvivl om hvilken glaslift du skal bruge?

Vores specialiserede team sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige glaslift og kan også rådgive dig om den konkrete opgave. Vi kommer også gerne ud og måler op helt gratis, hvis du skal sikre dig at liften kan komme ind de helt rigtige steder.

Vi servicerer selv liftene på eget værksted og sikrer at du får en lift ud, som er stabile og giver dig en arbejdsdag uden de store afbrydelser.

Har du brug for vores hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os her.