Tlf. 70 200 433

Glaslifte

Skal du montere vinduer og vil du gerne undgå at der sker skade? Så kan vores glaslifte hjælpe dig med opgaven, så du kommer sikkert i mål.

Vores glaslifte har en arbejdshøjde fra 3,2 meter til 4,1 meter og gør at du kan nå selv vinduer højt oppe uden problemer. Maskinerne er lette at styre og giver dig sikkerhed for at monteringen sker helt fejlfrit.

Er du i tvivl om hvilken glaslift du skal vælge, så sidder vores udlejningskonsulenter klar til at hjælpe dig.
Kontakt os her.

Nulstil filtre

Udlejning af glaslifte

Med en glaslifte sikrer du maksimal præcision, når du skal montere vinduer, glas og ruder – hvad enten det er på lodrette flade eller vandrette. Du sikrer samtidig at glasset ikke går i stykker ved manuel håndtering og dermed at både du og dine kollegaer opnår en højere sikkerhed.

Vores eldrevne lifte sikrer dig styringen helt ned til mindste detalje og du behøver ingen uddannelse for at kunne håndtere liften.

Alle maskiner er ideelle til opgaver med løft af glas og kan løfte mellem 380/100kg til 608/150kg.

Vores glaslifte er designet til at navigere på ujævne byggepladser og tilføje udvidet rækkevidde. Dermed sikrer du at glasset løftes sikkert, når du kører fra den ene ende til den anden.

Med et selvkørende system og forhjulstræk er ujævne overflader inden udfordring og de brede, punkteringssikre dæk og styreaksel stabiliserer den tunge last under løft og transport. 

Alle vores glaslifte er eldrevne dvs. de er optimale at bruge både indendørs og udendørs.

Oftest stillede spørgsmål om glaslifte

Her finder du de spørgsmål vi oftest får fra vores andre kunder:

Det koster p.t. 1.850-2.400 kroner pr. dag at leje en glaslift hos os. Der er to forskellige glaslifte, som hver især har forskellige egenskaber.

Glasliftene har en maksimal løftehøjde på 3,4 meter til 4,1 meter. Vi rådgiver dig gerne om valg af glaslift.

En glaslift er altid udstyret med sugekopper, der kan sikre at du kan løfte glasset op til den ønskede højde.

Vores glaslifte vejer mellem 680 kg. og 930 kg. og er alle eldrevne, så de kan bruges indendørs.

Sikkerhed på glasliste

Vi har eget serviceværksted, hvor vi løbende servicerer vores egne lifte og sikrer at de obligatoriske serviceeftersyn bliver overholdt. Vi reparerer også selv eventuelle fejl eller mangler, der måtte være på maskinerne, så vi sikrer at de altid er velfungerende og driftsikre.

Når du henter din lift hos os, får du en grundig instruktion i hvordan du betjener glasliften af vores udlejningskonsulenter og skulle du efterfølgende blive i tvivl, medfølger der altid en sikkerheds- og betjeningsvejledning eller du kan ringe til os (i vores åbningstid).

Det er vigtigt at du læser vores sikkerheds- og betjeningsvejledning, da der kan være specielle sikkerhedsregler (f.eks. omkring afstanden til højspændingsledninger) eller krav om brug af plader til støtteben.

Alle vores lifte har lovpligtigt sikkerhedsudstyr, som følger med, når du lejer liften hos os.

Kontakt os