BEBOELSESVOGNE

Udlejning af beboelsesvogne

Skal I renovere eller i anden forbindelse har brug for et midlertidigt hjem, så er en luksus beboelsesvogn den helt rigtige løsning til jer.

Hos Slagelse lift tilbyder vi udlejning af luksus genhusningsvogne med enten 3 eller 5 sengepladser, hvilket giver god plads til hele familien.

Leje af en beboelsesvogn er en midlertidig løsning til familier, der har behov for et sted at sove, mens håndværkere renoverer deres bolig eller i forsikringssager, hvor huset skal genopbygges eller istandsættes.

Det kan også være en løsning for håndværkere, som i perioder skal ‘bo’ på byggepladsen.

Hos Slagelse Liftudlejning har vi en række forskellige beboelsesvogn, som du kan se herunder.

Beboelsesvognene varierer i antallet af sovepladser alt efter om der skal være 3, 4 eller 5 sovepladser. Dermed er der også mulighed for at få en beboelsesvogn til den store familie.

5-personers luksus beboelsesvog

Leje pr. dag: 195,-

4-personers beboelsesvogn

Leje pr. dag: 185,-

3-personers beboelsesvogn

Leje pr. dag: 160,-

Gennemgå jeres beboelsesvogn via Facetime

Vi tilbyder at gennemgå din kommende beboelsesvogn med dig inden I vælger hvilken model I ønsker.

Dermed får I mulighed for at se jeres kommende vogn an inden vi kommer ud med den. Det giver jer et rigtig godt billede af, hvad jeres muligheder er og vi gennemgår gerne flere vogne for at sikre, at I får den helt rigtige beboelsesvogn.

Book en online-gennemgang i formularen her:

Det der følger med vognene

Når du lejer en beboelsesvogn hos os, sikrer vi at den bliver opsat og tilsluttet både strøm, vand og kloak, så I blot skal flytte ind. I har masser af mulighed for at sætte jeres eget præg på vognen, som skal være jeres hjem i en given periode.

Nedenstående følger altid med, når du lejer en beboelsesvogn:

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken beboelsesvogn du skal vælge eller hvis du har generelle spørgsmål til udlejning af beboelsesvogne.

Plads til hele familien

Man frygter nok som familie, at man skal flytte ind i en skurvogn, når man har brug for at leje en beboelsesvogn. Men sandheden er, at det på ingen måde er en skurvogn, som man kender det fra byggepladsen og det er heller ikke en campingvogn, som man også kunne frygte blev en kold og trang fornøjelse.

En beboelsesvogn er meget bedre isoleret end en almindelig campingvogn og der er varmeanlæg, som sikrer at hele familien kan holde varmen. Den er også inddelt i mindre rum som oftest kan lukkes med en dør, så man får en lille smule privatliv mens familien bor sammen på ca. 20 m2.

I alle beboelsesvognene er der tre faste sengepladser i form af en forskudt køjeseng, hvor der er plads til to personer i den nederste seng og en person i den øverste. Derudover er der i de større vogne også en sovesofa til to personer, hvor der også er mulighed for at opmagasinere sengetøj.

Vores beboelsesvogne er alle lyse og indrettet, så der er masser af plads – også til jeres egne møbler. Ønsker man f.eks. at have sin egen sofa med, så er dette også muligt og der er allerede masser af skabsplads til de mange ting, I ønsker at have med ud i vognen.

Spørgsmål og svar om beboelsesvogne

En beboelsesvogn er på mellem 16 m2 og 20 m2, som er utrolig godt indrettet, så der er plads til familien.

Det koster mellem 150 kroner og 185 kroner pr. dag at leje en beboelsesvogn afhængig af størrelse.

En beboelsesvogn er midlertidig beboelse mens dit eget hus bliver renoveret eller istandsat f.eks. i forbindelse med forsikringssager.

En beboelsesvogn, også kaldet en letvogn, er en midlertidig boliger. En husvogn er en mere permanent løsning dog på hjul og kendes også som tiny houses.

Vores beboelsesvogne er indrettet på forhånd, da de kun er midlertidige boliger. I har dog mulighed for at flytte nogle af jeres egne møbler ind i vognen.

Der er allerede senge i beboelsesvognen, som er fastmonteret og derfor anbefaler vi ikke at du har din egen seng med.

Er du i tvivl om hvilken beboelsesvogn du skal leje?

Hos Slagelse Liftudlejning sidder vores folk altid klar til at rådgive dig om hvilken beboelsesvogn du skal vælge, til dit konkrete behov.

Vi hjælper hvert år masser af familier og forsikringsselskaber med genhusning eller midlertidige boliger, når der skal bygges nyt.

Bemærk at alle vores beboelsesvogne står i vores afdeling i Næstved.