Tlf. 70 200 433

Køkken-, bad- og toiletvogne

Lej en sanitetsvogn hos os

Vores toilet- og badvogne er en yderst praktisk løsning til situationer, hvor man har brug for et badeværelse på farten.

Disse vogne er især populære i forbindelse med byggeri og renovering, hvor der ikke altid er et fast badeværelse til rådighed. Det smarte ved vores toilet- og badvogne er, at de er lette at bruge. De kan nemt kobles på et standard anhængertræk og opstilles og gøres klar på blot få minutter. Dette gør det yderst brugervenligt og giver dig mulighed for at flytte vognen hurtigt og effektivt rundt på forskellige byggepladser.

Vores vogne er lavet af slidstærke og rengøringsvenlige materialer, hvilket sparer dig tid på rengøring og vedligeholdelse.

Derudover tilbyder vi også komplette vogne, hvor dine medarbejdere kan få et fællesrum med fuldt integreret køkken og mulighed for at lave en lækker, komplet middag, inden de tager et afslappende bad. Hvis dine medarbejdere overnatter på byggepladsen, kan vi også tilbyde beboelsesvogne med sovepladser ved siden af, så de kan trække sig tilbage og få en god nats søvn.

Køkken- og toiletvogn

Vores køkken- og toiletvogn har både et fuldt udstyret køkken og et komplet badeværelses – alt sammen i én vogn.

Leje pr. dag: 160,-

Køkkenvogn

Skal du have et midlertidigt køkken til en begivenhed eller en byggeplads? Så er vores mobile køkkenvogne løsningen.

Leje pr. dag: 150,-

Luksus badmobil

Vores luksusbadmobil er udstyret med toilet, bad og vaskemaskine – alt sammen i en mobil enhed, der giver dig høj komfort overalt.

Leje pr. dag: 100,-

Badmobil

Vores badmobil er den perfekte løsning, når du har behov for et badeværelse på farten. Med et stilrent design, LED lysbånd, isolering og radiatorer, giver den høj komfort.

Leje pr. dag: 90,-

Badmobil 3 rums

Vores badmobil med tre badeværelser er perfekt til arrangementer og byggepladser med stilrent design, isolering og LED lysbånd for en behagelig atmosfære.

Leje pr. dag: 140,-

Det der følger med vognene

Når I lejer en køkken- bad og toiletvogn hos os, sørger vi for at den bliver opstillet og tilsluttet strøm, vand og kloak, så den er klar til brug.

Vi leverer altid følgende, når I lejer en letvogn hos os:

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken vogn du skal vælge eller hvis du har generelle spørgsmål til udlejning af letvogne.

Er du i tvivl om hvilken vogn du skal leje?

Hos Slagelse Liftudlejning sidder vores folk altid klar til at rådgive dig om hvilken vogn du skal vælge, til dit konkrete behov.

Vi hjælper hvert år masser af håndværkere med letvogne på byggepladsen og familier med midlertidige boliger – så vi kan med garanti også hjælpe dig med en midlertidig køkken-, bad- og toiletvogn

Bemærk at alle vores letvogne står i vores afdeling i Næstved.

Kontakt os