Tlf. 70 200 433

Søjlelifte

Nulstil filtre

Udlejning af søjlelifte

Vi et bredt udvalg af søjlelifte, som lejes ud til både private og virksomheder.

Vores søljelifte har en arbejdshøjde fra 5,7 meter til 11 meter og de har et hav af forskellige egenskaber. Alle søjlelifte har forskellig løftekapacitet fra 160 kg til 230 kg i platformen og har forskellige platformsmål.

Søjleliften er et godt valg ved arbejdsopgaver på plant terræn og det er en kompakt lift med lav vægt. Det er en selvkørende lift med vertikalløft  og den har et meget småt ydre mål, som gør det nemt at få den ind af porte, døre og lignende.

Den er dermed meget velegnet til indendørs brug i både udstillingslokaler, lagerhaller og butikslokaler.

En søjlelift er en rigtig god løsning, når du f.eks. skal montere lamper i et større lokale med højt til loftet eller skal opsætte skilte og andre dekorationer. Den er også yderst anvendelig til f.eks. montering og servicering af ventilationsanlæg og lignende.

De specialdesignede hjul sikrer at der ikke afsættes gummimærker på gulvene, når du kører frem og tilbage. 

Vi har kun eldrevne søjlelifte dvs. at de er ideelle til indendørs brug og udleder derfor ikke hverken diesel- eller gasdampe. De er også velegnet til brug på underlag hvor vægt har stor betydning.

En søjlelift bliver f.eks. ofte brugt i sportshaller o.lign. pga. det lave vægtpres på underlaget og de afsmitningsfrie dæk.

Er du i tvivl om hvilken søjlelift du skal bruge?

Vores team af liftspecialister sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lift til dit konkrete behov. Vi kommer også gerne ud og måler gratis op. Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Kontakt os