Tlf. 70 200 433

Slagelse Lift - Din Lift Specialist

Slagelse Lift med afdelinger i Slagelse, Næstved og København leverer lifte og materiel hver dag med egne biler – på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Det er vores målsætning at levere kvalitetsprodukter, der overholder alle sikkerhedsforskrifter til konkurrencedygtige priser.

I Slagelse Lift har vi derfor stor fokus på kvalitet og miljø.

Ved at sørge for certificeringer som Liftkontrol, DRA, samt efteruddannelse af medarbejderne, sikrer vi den høje standard og gode kundeservice du altid møder hos Slagelse Lift.

DRA certificering

DRA certifikatet udstedes som bevis på, at Slagelse Lift følger lovgivningsmæssige krav og arbejder efter de branchestandarder for kvalitet, sikkerhed og miljø, som Materielsektionen i Dansk Byggeri har opstillet. DRA-Certificeringen er skræddersyet til udlejningsvirksomheder.

DRA anbefales af Dansk Byggeri

En DRA certificeret materieludlejer er det sikre valg for dig, som går op i kvalitet, sikkerhed, driftsikkerhed og miljø. DRA certificeringen anbefales af Dansk Byggeri – idet certificeringen medvirker til at forbedre kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø i bygge- og anlægsbranchen.

Hvad betyder DRA-certificering for mig som kunde?

Færre driftsstop og højere effektivitet

En høj kvalitet i dit lejede materiel gør dig mere effektiv, fordi der sker færre driftsstop og et effektivt samarbejde. Hos en DRA certificeret udlejer, som Slagelse Lift, er du sikker på, at lejet materiel er af meget høj kvalitet.
DRA certifikatet er din garanti for, at Slagelse Lift gennem procedurer, kontrolstandarder for returneringer, test af ydeevne, kvalitetssikring,  inspektion af arbejdsgange og processer sikrer, at vi kun udlejer materiel med en høj oppetid, som er underlagt uvildig, ekstern kontrol.
Certificering og kontrol varetages af det uafhængige kontrolorgan, Force Technology og Teknologisk institut.

Vores aktuelle kvalitetsmål

Fokus på miljøvenlighed

Når du vælger Slagelse Lift, gør du samtidig din virksomhed mere miljøvenlig. Du er nemlig med til at mindske miljøbelastningen fra det lejede materiel, og dermed tager du som kunde også ansvar for miljøbelastningen. Vi benytter blandt andet miljøvenlig diesel, GTL fuel.

 

Vores aktuelle miljømål

Sikkerhed for både dine og vores medarbejdere

DRA certificeringen øger sikkerheden for både dine og vores medarbejdere. Øget fokus på sikkerhed og kvalitet betyder desuden, at dine medarbejdere benytter materiel, hvor sikkerheden er i top. Vi arbejder målrettet for at sikre og forbedre et godt arbejdsmiljø. Det sker med et konstant fokus på arbejdsmiljøindsatsen. DRA certificeringen er derfor med til at forbedre sikkerheden i hele bygge- og anlægsbranchen.

 

Vores aktuelle sikkerhedsmål

Kort sagt – En DRA certificeret materieludlejningsvirksomhed er det sikre valg for dig der vægter kvalitet, miljø og arbejdsmiljø højt. 

Læs mere om DRA certificering på: https://www.dra.nu/

“Vi håber på et godt fremtidigt samarbejde og vi står naturligvis altid klar til at servicere jer.”

 

Prisvindende virksomhed

Slagelse Lift, med 40 år på bagen, er en solid virksomhed og beskæftiger godt 40 medarbejdere. Vi er flere år i træk kåret “Årets Succesvirksomhed” samt “Gazellevirksomhed”.

Kontakt os