Tlf. 70 200 433

Service på eget godkendt liftværksted

Vi har eget godkendt værksted bemandet med faglært personale. Vores værksted stikprøvekontrolleres af Teknologisk Institut under Liftkontrolordningen. Dette er din garanti for at alt materiel, som loven forskriver det, har gennemgået et hovedeftersyn minimum én gang årligt.

 

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtigende tilbud på eftersyn/reparation af jeres lift, så kontakt os på +45 70 200 433, eller send en mail til: al@slagelselift.dk

 

Vi er også dit værksted – Vi tilbyder også at udføre eftersyn, reparation og evt. årseftersyn på dit materiel. 

Slagelse Lift - en serviceleverandør

Liftopmålinger

Vi besigtiger gratis opgaver for at sikre at I får den rette lift til opgaven. Dagligt har vi konsulenter kørende på hele Sjælland, og kan reagere hurtigt med professionel og kompetent vejledning.

Indkørsel

Vi tilbyder indkørsel af lifte til arbejdsstedet. Spørg ved bestilling hvis du ønsker liften bragt igennem en snæver passage eller en smal port. Vær opmærksom på at du som kunde påtager dig ansvaret for belægning mv.

Instruktion & betjening

Vi yder opstillingsassistance og giver demonstration i brugen af materiellet, så Jeres mandskab er klædt på til opgaven. Denne skal rekvireres ved bestilling. En kort instruktion er inkluderet i lejeprisen, ønsker du opstillingsassistance og/eller at blive hjulpet i gang med opgaven kan vi også klare dette og afregner pr. påbegyndt time.

Vagtordning – 24timers service

Du kan altid komme i kontakt med os. Vagtordningen træder i kraft udenfor vores normale åbningstider. Vi yder hurtig og effektiv service på vores hovednummer 70 200 433.

Vagtudkald takseres med kr. 1.900,-

Afspærring

Afspærring indeholder mange forskellige elementer fra planlægning til nedtagning. 

Vi kan tilbyde at stå for alt fra udarbejdelse af afmærkningsplan, rådighedstilladelse, opsætning, vedligehold til nedtagning.
Slagelse Lift udlejer alle former for trafikale foranstaltninger i forbindelse med arbejde på og ved vej, som kræver regulering af trafikken.

Køreplader – plastik-/jernkøreplader

Vi er leveringsdygtige i køreplader, både af plast og jern. 

Vi leverer plastikkøreplader med belastningsevne helt op til 70 tons. Til transport af plastik køreplader tilbyder vi elektriske kørepladevogne, derved undgås at pladerne skal bæres/trækkes og således sikre et bedre arbejdsmiljø. Vognene er kendetegnet ved at være fleksible og præstationsdygtige uanset terræn. 4 hjuls styring sikrer en meget lille venderadius.

Skal der bruges jernkøreplader til f.eks. diverse renoveringsopgaver, på byggepladser, festivaller eller noget helt andet både opmåler, planlægger og leverer vi jernkøreplader. Køreplader sikrer en stabil overflade ved alle former for belastning. Det handler både om sikkerhed og fremkommelighed.

Kontakt os