SPISE- OG KONTORVOGNE

Vi har en vogn til ethvert behov

Hos Slagelse Lift har vi stor ekspertise inden for udlejning af kontor- og spisevogne, som er en enkel og alsidig løsning til kontorarbejde og frokostpause på f.eks. en byggeplads.

Vores kontorvogne er ideelle til entreprenører og håndværkere, der bruger størstedelen af deres arbejdsdag på byggepladser eller lignende steder.

Ved at leje en kontorvogn undgår du at pendle mellem dit normale kontor og byggepladsen, og du får mulighed for at være tæt på dit team. En spisevogn er også en fordel, da den giver dig og dit team mulighed for at nyde frokosten i ro og mag i behagelige omgivelser.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige kontor- eller spisevogn til dine behov, står vores udlejningsspecialister altid klar til at hjælpe dig bedst muligt. 

Kontorvogn

Få et enkelt og fleksibelt kontorområde på byggepladsen eller i virksomheden med vores kontorvogne.

6-personers spise- og kontorvogn

Optimer din byggeplads med vores alsidige spise- og kontorvogne – den perfekte løsning til entreprenører og håndværkere.

Det der følger med vognene

Når I lejer en af vores spise- og kontorvogne, tager vi os af opstilling og tilslutning af strøm, vand og kloak, så vognen er klar til brug. Vi inkluderer altid følgende i lejen:

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken spise- og kontorvogn du skal vælge eller hvis du har generelle spørgsmål til udlejning af letvogne.

Er du i tvivl om hvilken letvogn du skal leje?

Hos Slagelse Liftudlejning sidder vores folk altid klar til at rådgive dig om hvilken mandskabvogn du skal vælge, til dit konkrete behov.

Vi hjælper hvert år masser af håndværkere med letvogne på byggepladsen, så de kan udføre deres arbejde og samtidig have et sted at opholde sig i pauserne eller når der skal arbejdes på computeren.

Bemærk at alle vores letvogne står i vores afdeling i Næstved.