Tlf. 70 200 433

65 meter med verdens største vandrette udlæg.

Ruthmann T650HF er vores nyeste tilføjelse, og nyt flagskib, i vores udlejnings flåde. Liften er helt unik med en arbejdshøjde er 65 meter verdens længste vandrette udlæg, og evnen til at fortsætte i vindstyrker op til 20 m/sek!

Liften, fra den tyske markedsleder Ruthmann er opbygget på et Volvo FMX chassis, som er udstyrret med “Dynamic steering” og meget mere. Lastbilen har 2 drejbare og 2 drivende aksler, der giver mere traction og bedre manøvredygtighed.

Liftens imponerende udlæg muliggøres med det nyudviklede DRS Dynamic Reach System.

DRS – Liftens kapacitet/rækkevidde – beregnes i realtime af DRS systemet, som tager højde for udlæg, højde og kurvbelastning for maksimal rækkevidde under de givne forhold. Systemet understøtter et unikt støttebens system, som muliggør 100% udlæg ved blot 1 støtteben kørt ud.

Hertil er liften udstyrret med Ruthmann’s nye Vind force system, der i kombination med DRS gør liften sikker og lovlig at benytte i vindstyrker helt op til 20 m/sek!

Kort sagt fortsætter denne lift hvor alle andre giver op.

Vi er ikke gået på kompromis med noget på vores nye flagskib, vi har således spækket liften med udstyr, blandt andet; lys og gulvvarme i kurven, kranarm med teleskop, kamera på bommen for øget sikkerhed og hurtigere betjening og meget meget mere.

Vores nye 65 meter lastbillift er én af en lang række tilføjelser til vores allerede voksende lastbilflåde, hvilket er en del af vores langsigtede strategi i Slagelse Lift. Allerede i efteråret 2020 introducerer vi endnu en sensation.

Følg os her på siden, vores LinkedIn og Facebook.

Kontakt os