Teleskoplæssere

Udlejning af teleskoplæssere og bæltekraner

Hos Slagelse Liftudlejning ApS har vi specialiseret os i udlejning af lifte og materiel til alle typer kunder, både private og virksomheder.

Vi har bl.a. også et bredt udvalg af teleskoplæssere og bæltekran, i arbejdshøjden fra 6 meter til hele 25 meter og alle med et hav af forskellige egenskaber.

Teleskoplæssere er solide maskiner, der kan bruges til mange forskellige opgaver og de kan løfte mellem 2.500 kg. til 5.000 kg. Det gør dem aldeles fortrinlige til større opgaver, hvor der både skal løftes materialer og mandskab. men en mandskabskurv er det også muligt at du kan bruge den til større monteringsopgaver eller andre lignende opgaver, hvor du traditionelt set vil bruge en bomlift eller trailerlift.

Vores teleskoplæssere udlejes udover med den dertilhørende mandsskabskurv også med hydraulisk spil, skovl, pallegafler m.m. og derved er mulighederne mange. Uanset hvilken opgave du har, så kan vi sikre at teleskoplæsseren passer til opgaven.

Alle teleskoplæssere er dieseldrevne og derfor primært velegnet til brug udendørs.

Er du i tvivl om hvilken teleskoplæsser du skal bruge?

Vores team sidder klar alle hverdage til at rådgive dig om, hvilken lift du skal vælge til din konkrete opgave. I nogle tilfælde er teleskoplæsseren en rigtig god idé mens der andre gange kan være en anden og bedre løsning.

Vi kommer også gerne ud og måler op på din sag, så du sikrer at du får den helt rigtige lift. Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte vores team med spørgsmål eller hvis du har brug for rådgivning.