Tlf. 70 200 433

Teleskoplæssere

Nulstil filtre

Teleskoplæsser leje

Hos Slagelse Liftudlejning ApS har vi specialiseret os i udlejning af lifte og materiel til alle typer kunder, både private og virksomheder.

Vi har bl.a. også et bredt udvalg af teleskoplæssere og bæltekran, i arbejdshøjden fra 6 meter til hele 25 meter og alle med et hav af forskellige egenskaber.

Stort udvalg af tilbehør ved leje af teleskoplæsser

Teleskoplæssere er solide maskiner, der kan bruges til mange forskellige opgaver og de kan løfte mellem 2.500 kg. til 5.000 kg. Det gør dem aldeles fortrinlige til større opgaver, hvor der både skal løftes materialer og mandskab. men en mandskabskurv er det også muligt at du kan bruge den til større monteringsopgaver eller andre lignende opgaver, hvor du traditionelt set vil bruge en bomlift eller trailerlift.

Vores teleskoplæssere udlejes udover med den dertilhørende mandsskabskurv også med:

  • Hydraulisk spil
  • Skovl / kornskovl
  • Pallegafler
  • Vinduesløfter

Derved er mulighederne mange. Uanset hvilken opgave du har, så kan vi sikre at teleskoplæsseren passer til opgaven.

Alle teleskoplæssere er dieseldrevne og derfor primært velegnet til brug udendørs.

Service og kvalitet når du skal leje teleskoplæsser

Inden du skal leje teleskoplæsser hos os, sikrer vi at maskinen er serviceret og klargjort. Det sker på vores egen værksted, hvor vores uddannede folk sikrer at teleskoplæsseren er fuldt funktionsdygtig og klar til de opgaver, du har brug for at udføre i en teleskoplæsser.

Vores teleskoplæssere er kvalitetsmaskiner og det sikrer at du undgår mange unødige stop fordi maskinen går i stykker mens du lejer den.

Til hvilke opgaver skal man leje teleskoplæsser?

En teleskoplæsser er fantastisk til rigtig mange alsidige opgaver. For udover at det er en lift, så kan den også bruges som gaffeltruck til at flytte paller med materialer eller andre tunge ting, som kræver en maskine for at de kan blive flyttet. Eller som kran, ved at løfte maskiner og bigbags vi frontgaflerne.

Det giver rigtig god mening at leje teleskoplæsser, når man f.eks. er i gang med større byggeprojekter og dermed altid har et ‘multitool’ lige ved hånden, så man slipper for selv at skulle udføre det hårde arbejde ved håndkraft.

Fokus på sikkerhed

Hos Slagelse Lift har vi stor fokus på din sikkerhed. Du får derfor altid en meget grundig instruktion af vores folk, når du henter maskinen hos os – eller når den bliver leveret hos dig.

Derudover sidder vores folk altid klar på telefonen til at supportere dig, hvis du får brug for hjælp til det materiel du har lejet hos os.

Er du i tvivl om hvilken teleskoplæsser du skal bruge?

Vores team sidder klar alle hverdage til at rådgive dig om, hvilken lift du skal vælge til din konkrete opgave. I nogle tilfælde er teleskoplæsseren en rigtig god idé mens der andre gange kan være en anden og bedre løsning.

Vi kommer også gerne ud og måler op på din sag, så du sikrer at du får den helt rigtige lift. Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte vores team med spørgsmål eller hvis du har brug for rådgivning.

Kontakt os