Tlf. 70 200 433

LEJE AF LIFTE

Vi er specialiseret i liftudlejning til alle typer kunder, både private og virksomheder.
Slagelse Liftudlejning ApS leverer kvalitetsliftudlejning til de bedste priser.

Vi udbyder alt i leje af lifte og materiel og finder altid den optimale løsning til dit behov. Som en del af vores service tilbyder vi derfor en gratis og uforpligtigende opmåling samt vejledning vedrørende opgaven.

Lifte i alle størrelser og til lige din opgave.

Har du opgaver der skal løses højt til vejrs kan vi altid hjælpe dig, der findes mange typer af lifte og det er vigtigt at du får den rigtige, derfor kommer vi gerne ud og måler op og rådgiver dig til den bedste løsning – for dig og din opgave.

Med vores brede sortiment inden for leje af lifte, lige fra de små til de store, har vi lifttyper til alle slags opgaver.

Husk ved lifte at vi bruger begrebet arbejdshøjde. Arbejdshøjde er liftens platformhøjde + 2 meter. Det vil sige hvis du har en lift med en arbejdshøjde på 22 meter, så vil bunden af liftens platform kunne løftes til 20 meter.

LIFTE

Bomlifte

Søjlelifte

Saxlifte

Speciallifte

Lastbillift u/betj

Teleskoplæssere

Lastbillift m/betj.

Glaslifte

Trailerlifte

Andet materiel

Kvalitetsudlejning

Vi er specialiseret i liftudlejning til alle typer kunder, både private og virksomheder.
Slagelse Liftudlejning ApS leverer kvalitetsliftudlejning til de bedste priser. Vi udbyder alt i lifte og materiel og finder altid den optimale løsning til dit behov. Som en del af vores service tilbyder vi derfor en gratis og uforpligtigende opmåling samt vejledning vedrørende opgaven.

Kontakt os